8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

kniha Proč o tom nemluvíme?!

 kniha Proč o tom nemluvíme?!Detail 
kniha Proč o tom nemluvíme?!
kniha Proč o tom nemluvíme?!
Ilustrovaný průvodce životem
Autorka: Hazel Meadová
Rozměry 216 x 275 mm
Datum vydání: 2023
vazba: brožovaná

Na jakou nejosobnější věc jste se zeptali internetu? Ilustrátorka Hazel Meadová provedla rozsáhlý průzkum, na jehož základě vytvořila barevnou, pozitivní a otevřenou knihu o všem, co se nás bytostně dotýká, ale v čem občas trestuhodně tápeme – o našich skrytých touhách, pochybách, o potřebě sebepéče a v neposlední řadě i o vtahu k sobě samým a našemu okolí. Kniha obsahuje stovky objasňujících a vysvětlujících ilustrací a je tak zábavným, otevřeným a inkluzivním průvodcem po zásadních životních otázkách. Jedná se vlastně o jakýsi program citové výchovy, který by se měl vyučovat všude!

Co kdyby existovala kniha, která by se zabývala zásadními životními ponaučeními? Jistě, formální vzdělání vás vybaví potřebnými znalostmi například o fotosyntéze. Ovšem když přijde na to, jak rozpoznat případného nadějného životního partnera, překonat smutek milované osoby (nebo svůj vlastní), jak se připravit na vyšetření děložního čípku nebo jak se naučit sebeobraně, většina z nás naprosto tápe.

Autorka s využitím nejnovějších výzkumů, rozhovorů s odborníky a svých typických ilustrací zpochybňuje tabu, která nás nutí mlčet. Protože odpovědi na zásadní životní otázky jsou málokdy černobílé, odpovídá na ně barevně, přístupným způsobem a úvahami plnými pochopení. Kniha Proč o tom nemluvíme?! se zabývá záležitostmi, na které se bojíme zeptat, a přitom je zoufale potřebujeme znát a mluvit o nich, abychom lépe přijímali druhé i sami sebe. Je to odvážná výzva zapomenout na „normálnost“ a naučit se lidi přijímat v jejich jedinečnosti.
Toto zboží je skladem
Expedováno 30
Cena : 61900 bodů
Další zboží v této kategorii
kniha LEKCE - M.Bündchen
Moje cesta ke smysluplnému životu
Cena : 62500 bodů
Princ Mamánek: filmové<span style='font-size:12px;'>…</span>
s barevnými fotkami
Cena : 89900 bodů
kniha Internetový<span style='font-size:12px;'>…</span>
včetně DVD
Cena : 35000 bodů
Výchova bez ponižování
Daniela Gaigg, Linda Syllaba
Cena : 56500 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !